BUSEM Eğitim
Tarih: 03 Haziran 2020

Online Gelişim Eğitimleri - Etkili İletişim Eğitimi

5. Eğitim: Etkili İletişim

Etkili ve dinamik iletişim, geliştirilmesi gereken en önemli becerilerden biridir. Sadece işyerlerimizde değil, hayatımızın neredeyse her alanına etki etmektedir. İletişimin köprü kuran ve insanları güçlü bir şekilde birleştiren bir yetkinlik olduğunu anlamak çok önemlidir. İletişim, başarılı sonuçlar elde etmek için başkalarını etkilemenin ve güçlü ekipler, ilişkiler ve ortak güçler yaratmanın anahtarıdır.

Katılımcı Profili:
Üniversite öğrencileri, mezunlar ve idari personeller.

Eğitim Tarihi:
03.06.2020 – 14:00/16:00

Katılım Bedeli

Ücretsizdir.

Eğitim İçeriği:

• Etkin İletişim Becerileri: Tanım ve Amaç
  • Etkin İletişim Becerileri: İletişim Dinamikleri
  • Etkin İletişim Becerileri: Zor Durumlarda İletişim Kurma
  • Etkin İletişim Becerileri: Kişisel Özellikler
  • Etkin İletişim Becerileri: İpuçları

Belge:
Devamlılık şartını sağlayan katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Eğitmen:
Filiz TURP

•  1981 yılında İstanbul’da doğan Filiz Turp, Lisans eğitimini Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde tamamlamıştır. 2003 yılı itibariyle Çağrı Merkezi ve Müşteri İlişkileri alanında sektörün lider kurumlarında iş deneyimleri olmuştur. Bu süreçte İşletme Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

• Filiz Turp’ un çalışma ve araştırma alanlarının başında Operasyon Yönetimi, Proje Yönetimi, Kalite ve Süreç Yönetimi, Koçluk ve Mentorluk, İkna Stratejileri, Etkili ve Güzel Konuşma ve Etkili İletişim gelmektedir. Ayrıca bu konularla ilgili eğitim ve seminerler vermektedir.

Eğitimin Yeri:
Beykent Uzaktan Eğitim Sistemi