Tarih: 22 Şubat 2021

Araştırma Teknikleri ve SPSS Uygulamalı Temel İstatistik Eğitimi

Eğitmen adı: Prof. Dr. Bahaddin SİNSOYSAL (Doğuş Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Öğretim Üyesi)
Eğitim Tarihi: 22.02.2021-25.03.2021 (Pazartesi, Çarşamba, Perşembe günleri)
Eğitim Süresi: 32 Saat
Yer: Zoom
Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Eğitimin Amacı
Etkili ve dinamik iletişim, geliştirilmesi gereken en önemli becerilerden biridir. Sadece işyerlerimizde değil, hayatımızın neredeyse her alanına etki etmektedir. İletişimin köprü kuran ve insanları güçlü bir şekilde birleştiren bir yetkinlik olduğunu anlamak çok önemlidir. İletişim, başarılı sonuçlar elde etmek için başkalarını etkilemenin ve güçlü ekipler, ilişkiler ve ortak güçler yaratmanın anahtarıdır.

Katılımcı Profili
Eğitim özellikle sosyal bilimler alanında çalışan akademisyenler, sektör çalışanları, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve ayrıca kendini niceliksel araştırmalar alanında geliştirmek isteyen tüm katılımcılar için tasarlanmıştır.

Başvuru için tıklayınız.

Katılım Bedeli : 650 TL (KDV Dahil)

*Online Ödeme için tıklayınız.

Banka:
TEB Bankası 407-Beylikdüzü E-5 şubesi
Banka Hesap Adı:
BEYKENT ÜN.SAĞL.HİZ.İNŞ.TAAH.SANTİCLTDŞTİ
Banka Hesap No:
IBAN No:
TR850003200000000068010329

*Dekontun açıklama kısmına " SPSS Uygulamalı Temel İstatistik Eğitimi" Bedeli, Katılımcının Adı Soyadı ve T.C. Kimlik Numarası" yazmayı/yazdırmayı unutmayınız. Eksik açıklama ile yapacağınız ödemeler kayıt işlemlerinizin gecikmesine sebep olabilir.

Belge:
Devamlılık şartını sağlayan katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.