BUSEM Eğitim

Sertifika Bilgisi: İstanbul Beykent Üniversite Onaylı Sertifika
Eğitim Programı: 04.07.2023

2)  ARC ENSTİTÜ’DE UNREAL ENGINE İLE GÖRSELLEŞTİRME VE İNTERAKTİF PROJE EĞİTİMİ

ARC Enstitü Unreal Engine Eğitimi ile sabit ve hareketli (animasyon) görselleştirme çalışmalarının (render) gerçekleştirilmesi, içerisinde gezilebilen, kapı, ışık vb. bileşenlerin açılıp kapatılabilmesi gibi etkileşimlerin bulunduğu sahnelerin oluşturulması ve bu sahneler içerisinde grafik menüler ile farklı malzeme/model alternatiflerinin gerçek zamanlı olarak değiştirilip gösterilebilmesi için gerekli olan konuları öğrenebilirsiniz.

Unreal Engine çok çeşitli eklentilerle sonsuz ihtimaller ortaya koyabilen bir yazılımdır. Eğitimimiz boyunca bu ihtimal ve yeteneklerin, mimari ve tasarım profesyonellerine fayda sağlayan bir kesitine odaklanılacaktır.

Eğitimimizde Unreal Engine kullanımın yanı sıra profesyonel çalışma kültürü ve profesyonel hayattan iş örneklerine dair bilgiler de aktarılmaktadır.

5)  EĞİTİM SONUNDA HANGİ BECERİLERİ ELDE EDECEKSİNİZ?

• Unreal Engine çalışma mekaniklerine hakimiyet
  • Farklı programlarda (Öncelikle 3ds Max) hazırlanan sahnelerin Unreal Engine'a aktarıp, düzenleyebilme
  • Unreal Engine ile görselleştirme (Render ve Animasyon)
  • Blueprint sistemi ile interaktif projeler oluşturma
  • Widget kullanımı ile sahne içerisindeki interaktif sistemlerin menülerle kontrolü
  • Proje paketleme ve sahneleri farklı cihazlarda çalışacak hale getirme

6) EĞİTİM İÇERİĞİ

• 3ds Max ile, Unreal Engine’a aktarılmaya uygun model / sahne oluşturma süreçleri
  • Unreal Engine’a aktarılabilecek nitelikteki V-Ray malzemelerinin oluşturulması
  • 3ds Max ortamında hazırlanmış sahnelerin, Unreal Engine’a aktarılmas
  • Unreal Editor arayüzünde çalışma mekanikleri
  • Unreal Editor içerisinde geometri oluşturma süreçleri
  • Unreal Engine ile sahne aydınlatma yöntemleri
  • Unreal Material Editor ile malzeme oluşturma ve düzenleme süreçleri
  • Unreal Engine ile sabit ya da hareketli görüntülerin (renderların) alınması
  • Çarpışma mekaniklerinin eklenmesi ile sahnede gerçekçi gezinti dinamiklerin oluşturulması
  • Blueprint kullanım mekanikleri ve sahneye etkileşimli aksiyonların eklenmesi (kapı açılması   vb.)
  • Widget kullanımı ile menülerin oluşturulması
  • Marketplace kullanımı ile sahneye hazır obje ve özellikler eklenmesi
  • Unreal Engine sahneleri için optimizasyon yöntemleri
  • Interaktif (içinde gezinti yapılabilen, etkileşime girilebilen) Unreal Engine projelerinin paketlenme ve son kullanıcıya sunulma süreçleri

Eğitime Dair Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

* Eğitimlerimizde İstanbul Beykent Üniversitesi Öğrenci, Mezun ve Personeline Özel %75 Ek İndirim Fırsatından Faydalanmak İçin Ödeme İşleminden Önce ARC Enstitü ile İletişime Geçebilirsiniz.