Sürekli Eğitim Merkezi
Tarih: 18 Kasım 2020

Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi Programı

1. Hafta - 18.11.2020
Konu: Obezite Tanı ve Değerlendirilmesi. Obezite Tanı ve Oluşumunu Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci
1. Ders: 21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 - 22.45

2. Hafta - 25.11.2020
Konu: Obezitenin Yol Açtığı Sağlık Sorunları Nelerdir? Obezlerde Kilo Vermenin Olumlu Etkileri Nelerdir?
Katılımcı: Öğr. Gör. İrem Dürçek
1. Ders:  21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 - 22.45

3. Hafta - 02.12.2020
Konu
: Sağlıklı Beslenmenin Tanımı Nedir? Yeterli ve Dengeli Beslenme Nedir? Sağlıklı Beslenme Tabağı: Besin Gruplarına Göre Sağlıklı Beslenme Tabağı Nasıl Olmalıdır? Besin Gruplarının Standart Porsiyon Ölçülerinin ve Miktarlarının Belirlenmesi
Katılımcı: Arş. Gör. Kübra Şahin
1. Ders: 21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 - 22.45

4. Hafta - 09.12.2020
Konu
: Obeziteye Karşı Yaşam Tarzında Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? Sağlıklı Vücut Ağırlığının Sağlanması ve Korunması Nasıl Olmalıdır?
Katılımcı: Arş. Gör. Eda Balcı
1. Ders: 21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 - 22.45

5. Hafta - 16.12.2020
Konu
: Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisi Nedir? Popüler Diyetler Hakkında Bilgiler
Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman
1. Ders: 21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 - 22.45

6. Hafta - 23.12.2020
Konu
: Besin Güvenliği ve İlkeler
Katılımcı: Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakcı
1. Ders: 21.00 - 21.45
2. Ders: 22.00 22.45

Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi