Tarih: 18 Kasım 2020 Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi Programı 1. Hafta - 18.11.2020 Konu: Obezite Tanı ve Değerlendirilmesi. Obezite Tanı ve Oluşumunu Etkileyen Faktörler Nelerdir? Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 2. Hafta - 25.11.2020 Konu: Obezitenin Yol Açtığı Sağlık Sorunları Nelerdir? Obezlerde Kilo Vermenin Olumlu Etkileri Nelerdir? Katılımcı: Öğr. Gör. İrem Dürçek 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 3. Hafta - 02.12.2020 Konu: Sağlıklı Beslenmenin Tanımı Nedir? Yeterli ve Dengeli Beslenme Nedir? Sağlıklı Beslenme Tabağı: Besin Gruplarına Göre Sağlıklı Beslenme Tabağı Nasıl Olmalıdır? Besin Gruplarının Standart Porsiyon Ölçülerinin ve Miktarlarının Belirlenmesi Katılımcı: Arş. Gör. Kübra Şahin 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 4. Hafta - 09.12.2020 Konu: Obeziteye Karşı Yaşam Tarzında Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? Sağlıklı Vücut Ağırlığının Sağlanması ve Korunması Nasıl Olmalıdır? Katılımcı: Arş. Gör. Eda Balcı 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 5. Hafta - 16.12.2020 Konu: Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisi Nedir? Popüler Diyetler Hakkında Bilgiler Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 6. Hafta - 23.12.2020 Konu: Besin Güvenliği ve İlkeler Katılımcı: Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakcı 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 22.45 Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 18 Kasım 2020 Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi Programı 1. Hafta - 18.11.2020 Konu: Obezite Tanı ve Değerlendirilmesi. Obezite Tanı ve Oluşumunu Etkileyen Faktörler Nelerdir? Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 2. Hafta - 25.11.2020 Konu: Obezitenin Yol Açtığı Sağlık Sorunları Nelerdir? Obezlerde Kilo Vermenin Olumlu Etkileri Nelerdir? Katılımcı: Öğr. Gör. İrem Dürçek 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 3. Hafta - 02.12.2020 Konu: Sağlıklı Beslenmenin Tanımı Nedir? Yeterli ve Dengeli Beslenme Nedir? Sağlıklı Beslenme Tabağı: Besin Gruplarına Göre Sağlıklı Beslenme Tabağı Nasıl Olmalıdır? Besin Gruplarının Standart Porsiyon Ölçülerinin ve Miktarlarının Belirlenmesi Katılımcı: Arş. Gör. Kübra Şahin 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 4. Hafta - 09.12.2020 Konu: Obeziteye Karşı Yaşam Tarzında Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? Sağlıklı Vücut Ağırlığının Sağlanması ve Korunması Nasıl Olmalıdır? Katılımcı: Arş. Gör. Eda Balcı 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 5. Hafta - 16.12.2020 Konu: Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisi Nedir? Popüler Diyetler Hakkında Bilgiler Katılımcı: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 - 22.45 6. Hafta - 23.12.2020 Konu: Besin Güvenliği ve İlkeler Katılımcı: Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakcı 1. Ders: 21.00 - 21.45 2. Ders: 22.00 22.45 Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İlgili Görseller