Tarih: 29 Aralık 2020 Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı: Beslenme ve Diyetetik Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı 29 Aralık 2020 Salı/ 20:00-22.00 Toplu Çalışılan, Yaşanan Yerlerde ve Yemekhanelerde Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci - Arş. Gör. Kübra Şahin 5 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00 Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı 7 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00 Doğal Afet Sonrası(deprem, sel gibi) Beslenme Öğr. Gör. İrem Dürçek 12 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00 Fiziksel İzolasyon ve Karantina Döneminde Beslenme Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman 14 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00 Okullarda Eğitimin Kademeli Başlamasıyla Okul Kantinlerinde ve Yemekhanelerde Alınacak Arş. Gör. Eda Balcı Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 29 Aralık 2020 Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı: Beslenme ve Diyetetik Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı 29 Aralık 2020 Salı/ 20:00-22.00 Toplu Çalışılan, Yaşanan Yerlerde ve Yemekhanelerde Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci - Arş. Gör. Kübra Şahin 5 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00 Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı 7 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00 Doğal Afet Sonrası(deprem, sel gibi) Beslenme Öğr. Gör. İrem Dürçek 12 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00 Fiziksel İzolasyon ve Karantina Döneminde Beslenme Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman 14 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00 Okullarda Eğitimin Kademeli Başlamasıyla Okul Kantinlerinde ve Yemekhanelerde Alınacak Arş. Gör. Eda Balcı Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İlgili Görseller