Tarih: 05 Ocak 2021 Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Eğitmen: Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı Tarih: 05.01.2021 Saat: 20.00 - 22.00 Düzenleyen: Öğrenci Dekanlığı - Kişisel Gelişim ve Kariyer Birimi *Eğitim ZOOM Üzerinden Gerçekleştirilecektir. Meeting ID: 921 3198 4102 İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 05 Ocak 2021 Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar Eğitmen: Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı Tarih: 05.01.2021 Saat: 20.00 - 22.00 Düzenleyen: Öğrenci Dekanlığı - Kişisel Gelişim ve Kariyer Birimi *Eğitim ZOOM Üzerinden Gerçekleştirilecektir. Meeting ID: 921 3198 4102 İlgili Görseller