Tarih: 30 Aralık 2022

Beykent Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM) ve ARC Enstitü Webinarları ile Eğitimlere Hazır Olun!

Beykent Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM) ve Öğrenci Dekanlığı ayrıcalığı ile ARC Enstitü’de WEBINAR Etkinliklerine davetlisiniz!

Grafikten Animasyona, Mimariden Sosyal Medya Fotoğrafçılığına, Görsel İletişim Tasarımından Yazılıma geniş bir yelpazede, alanında önemli araçları kullanma becerilerini elde edeceğiniz eğitimlerde kısa yoldan en hızlı bilgiye ulaşmak için sizleri webinarlarımıza davet ediyoruz!

Webinar etkinliklerimizde sizi neler bekliyor?

●Eğitimler hakkında genel bilgilere ulaşın

●Eğitimlerde kullanılacak programlar ve araçlar hakkında özel bilgiler edinin

●Eğitimlerin yöntem, içerik ve kazanımlarını öğrenin

●Eğitmenleri tanıyın, mesleki tecrübelerini ve sizlere neler aktaracaklarını öğrenin

●Eğitimlerin süre, içerik, uygulama ve gelecekteki kazanımlarını bugünden değerlendirme fırsatı elde edin!

Kariyerinize giden yolda Webinar Katılımcılarına Özel Eğitimlerde özel indirimler!

Tüm Webinar katılımcılarımıza Beykent Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM), Öğrenci Dekanlığı ve ARC Enstitü iş birliğinde hazırlanan eğitimlerde özel indirim fırsatları!

Kayıt Süreci nasıl işliyor?

●İlgilendiğiniz webinara ait linkte bulunan formu doldurarak ücretsiz etkinliğimiz için kaydınızı oluşturabilirsiniz!

●Etkinlik giriş bilgileri e-posta adresinize iletilecektir!

●Webinar’da görüşmek üzere!

30 Aralık Cuma 19:00

RHINO / V-RAY / PHOTOSHOP ile 3d Modelleme, Görselleştirme ve Görsel Düzenleme Webinarı

30 Aralık Cuma 20:00